Számít a véleményed! Tata könyv

Tata könyv

Ki ne szeretné, ha róla csak szépet és jót mondanának? Olyan nincs, ugye tudod?

Ma kissé felgyorsult világot élünk, legalábbis a tartalomfogyasztás tekintetében. Pillanatok alatt elolvassuk a címeket, átfutjuk, már nézzük is a következőt. Ez igaz egy hírfolyamra, egy hirdetésre, egy bejegyzésre. De nem igaz a könyvekre. Akik szeretik a könyveket kezükbe fogni, megszagolni, belelapozni, azok általában minőségi tartalomfogyasztók. Persze, most kicsit skatulyáztam, de mindenki érti a lényegét. Ők azok, akik veszik a fáradságot arra, hogy írjanak egy visszajelzést. Ők azok, akik veled együtt örülnek, ha sikered van, ők azok, akik inspirálnak, akik az élet napos oldalát nézik.

A marketingben kiemelten kellene kezelni a véleményeket.

Talán a legerősebb marketing eszköz az ajánlások után. Ha kapsz valamiről pozitív visszajelzést vállalkozásod, munkád során, merd megmutatni Te is, merd kitenni, használni! Nem szégyen, ha jót írnak, mondanak Rólad vagy a termékedről, szolgáltatásodról. Akkor van baj, ha nagy a csend. Rosszat nyíltan nagyon kevesen fogalmaznak meg. És nehezebben is viseljük a negatív kritikákat. Ez természetes. De legyen az is természetes, hogy dicsérjünk, örüljünk együtt más sikereinek.

Olvasátok el a Tata könyvről kapott visszjelzéseket

„Ágnes kedves, vagyok már annyira tanult, hogy tudjam: mennyi mindent nem tudok, mennyi mindenhez nem értek. De azt is megtanultam, hogy „… szép az, ami érdek nélkül is tetszik…”

Prof. Dr. Müller Tamás Ph.D Nemzetközi Marketing Tanszék Corvinus Egyetem – nekem írt véleménye A könyvtárban tartott könyvbemutatómra a könyvem miatt jött el Budapestről. Igazi megtiszteltetés!

Tamásnak nem kevés köze van a marketinghez. Egy igazán művelt, nagytudású tanár, aki Budapestről jött el a könyvbemutatómra. Igazán megtisztelt, köszönöm Tamás!

„Ezt a könyvet akkor sem hagyom a csomagtartóban, amikor legközelebb Tatára megyek, ha a mérleg 1180 grammot mutat, amikor ráállítom. Komondi Ágnes Tata című kötete nem útikönyv. Nem szájbarág, hanem mesél a városról. Ráadásul úgy, mintha az Instán lennénk: csodás fotók és beléjük rajzolt grafikák, rövid, izgalmas leírások váltják egymást.”

Dr Kiss Róber Richárd – cikkéből egy részlet

Prima Primissima-díjas újságíró és kommunikációs szakember

Ricsi tatai születésüként felajánlotta, hogy szívesen segít abban, hogy a könyvről többen is írjanak. Így jelent meg könyvajánló szállodákban és ha minden igaz, a Retró rádió programajánlójában is meg fogja említeni Tatát. Igazi, önzetlen segítőkészség! Nagyon köszönöm, itt is!

„Azt hiszem, nincs könnyű dolga velem annak, aki ilyen könyvet ad ki, ad nekem. Kritikus vagyok, magam is fotózok, közel áll hozzám a légi fényképezés is, és bár „gyüttment” vagyok, jól ismerem Tatát. És nincs könnyű dolga a témával sem, mert Tatát sokan, sokféle képpen megmutatták már!

Viszont átolvasva a könyvet azt mondom: GRATULÁLOK ÁGI! Nagyon nagy értéket teremtettél és adtál Tatának! Minden elismerésem.

Ajánlom mindenkinek ezt a könyvet!!!!”

Palánkai Zsolt természetfotós – ajánlása

Azt hiszem, mindenkinek a „hozzáértők” véleménye kiemelten fontos. Zsolt nagy kritikus. Joggal, Ő maga is magasfokon űzi a fotózást. Gyönyörű madárfotói vannak. Köszönöm Zsolt!

„Ez a könyv telitalálat, ha igazi tatai emléket szeretnél adni valakinek, de tataiként is meríthetsz ötleteket sétára, kisebb túrákra, lehet, hogy még a fotózáshoz is kedvet kapsz a különleges kompozíciók láttán.

Sőt, az is előfordulhat, hogy te is benne vagy a könyvben valamelyik sziluett fotón, amint futsz, bringázol, kutyát sétáltatsz… Érdemes belelapozni

Sugta Klára –  tréner, Business es life coach ajánlása

Klári munkásságát és kreativitását jól ismerve ez a pár sor igazán sokat jelent számomra. Köszönöm Klári!

„…egyszerű, érthető nyelvezet, nagyon jól megvalósítottad, le a kalappal! Büszkén mutatom bárkinek ezt a könyvet Tatáról! A sziluettek meg kimondottan tetszenek benne!”

Bodnár Gergely DTD – személyes véleménye egy hétvégi borozás közben 😊

Gergely a család majd minden tagjának vett belőle. Sziluettként benne is vannak a könyvben. Köszönöm Gergő!

„Tegnap kaptam meg Komondi Ágnestől, a Tata könyv szerzőjétől az ajándék dedikált példányt, akinek ez úton is köszönöm, hogy felkért egy rövid vers írására, amely helyet kapott a könyvében, és az ott látható sok csodálatos fotó egyikéhez született.

Egy kis kedvcsináló, bár a képek önmagukért beszélnek:

Ági az általa készített fényképeket és légi felvételeket a városról gyűjtött érdekességekkel fűszerezve egy olyan ékszerdobozt alkotott, amilyen maga Tata városa is. Amikor kinyitottam, és belenéztem, nem tudtam letenni. Az ember szeme szinte falja a látványt. Egészen egyedi megoldással mutatja be a város sokszínű arcát, és ezt itt szó szerint kell érteni. A négy évszak minden árnyalatát megtalálhatjuk benne, olyan fotókat, amelyek nem csupán szép tájképeket, hanem érzelmeket is közvetítenek az olvasó felé. Az ember elkalandozhat és beleveszhet a városba, mintha csak valóban ott sétálgatna éppen. Biztos vagyok benne, hogy aki még nem járt itt, a könyv lapozgatása után azon lesz, hogy mielőbb eljusson ide. Aki látta már Tatát – persze így még sohasem – az boldog lesz attól az esszenciális élménytől, amivel a könyv összefoglalja a város szépségeit. Szinte minden oldalon feltűnnek a fotózott emberek sziluettjei, amelyeket Ági készített sétái alatt. Érdemes ezekre a kutyát sétáltató, padokon pihenő, futó, vagy csak egyszerűen bámészkodó alakokra is figyelmet fordítani, hátha megtalálja magát az ember közöttük. Kedves játék ez, ugyanakkor erőteljesen átadja azt a meghitt és nyugodt érzést, amely összeköt minket a várossal. Azt a békét és nyugalmat, amely a tóparton sétálgatva körüllengi az embert, ahol szinte megáll az idő. Egyszer régen, egy ködös, szomorkásnak tűnő délután, amikor senkinek sem jutott eszébe a parton sétálni, elmentem az Öreg-tóhoz. Csak én voltam egyedül. A természet és én. Olyan arcát láttam a tónak, mint még soha, de ugyanolyan lenyűgöző hatással volt rám, mint amikor szép napsütésben látható, csak egészen másképp. Ez jutott az eszembe, amikor a könyvet nézegettem. A profi fotós lencséjén keresztül művészi érzékkel mutatja be azokat a csodákat, amelyek elvarázsolják az olvasót.

Szeretettel ajánlom mindenkinek, aki kedveli ezt a gyöngyszem várost, mindenkinek, aki szeretteinek, ismerőseinek netán üzletfeleinek szeretne meglepetést szerezni egy ajándék példánnyal. Nem utolsó sorban ajánlanám még azoknak, akik itt születtek vagy itt éltek, de az élet útjai másfelé vezették őket, ők biztosan könnyezve fogják lapozgatni ezt a csodálatos könyvet. Aki pedig itt lakik, bizonyára csillogó szemmel fogja mondogatni: „Nahát, ez a mi városunk!”, és büszkébb lesz rá, mint valaha.

Éles Anett – „

Anettet is már régóta ismerem. Sok mindent ki lehetne emelni Róla. De talán itt most a verseire hívnám fel a figyelmet. Csodálatosak ír, publikál, keressetek rá, nem fogtok csalódni! A könyvben is szerepel pár sor Tőle, amit kimondottan a kérésemre írt az idő múlásáról. Köszönöm drága Anett!

„Születésnap! Fantasztikus lett a könyv! Gratulálok! Én, mint tatai szebb ajándékot nem is kaphattam volna!”

Andrási-Papp Hajnalka – nekem írt üzenete a messengeren.

Gyönyörű család, volt szerencsém többször is fotózni Őket. Köszönök Hajni mindent!

Kedves Ági! Ma megvettem a csodálatos könyvedet. És bár még csak átlapoztam, bele-bele olvasgattam, mégis azt kell mondjam, fantasztikus lett! Szívből gratulálok hozzá!  És tényleg nagyon gratulalok hozzá, nagyon jó lett! Tetszik ez a kicsit másfajta kinézet. Alig várom, hogy délután Marának is megmutathassam!

Szécsi Zsófi 4 gyönyörű kislány anyukája

Zsófit is már régóta ismerem, még az első kislányával, Marával jöttek hozzám fotózásra.

Köszönöm Zsófi a bizalmat!

„Ismeretlenül gratulálok a kedves szerzőnek, szerzőknek! Formabontó könyv és pont ettől olyan nagyszerű! Ilyen könyve minden városnak kellene, hogy legyen! Az én városomban is fogom javasolni, hogy készíttessenek ilyet. Lehet arról szó, hogy javasoljam azt is, hogy Önök legyenek a szerzői?

T. Katalin

Katalin – messengeren írt üzenete Komáromból. Megtisztelő már maga a gondolat is, hogy máshol is igény lehet ilyen kiadványra. Köszönöm kedves Katalin!

Ezt a könyvet a legkedvesebb az első és egyben legislegjobb barátnőmtől kaptam szülinapomra tegnap. Bár a szülinapom hónapokkal ezelőtt volt, de a legnagyobb szeretettel kaptam, fogadtam!!!

Sz. Mariann – barátnőm barátnője

Zsuzsi továbbította nekem ezt az üzenetet büszkén, hogy milyen klassz pár sort kapott a barátnőjétől. Köszönöm Kohl Zsuzsanna az ajánlásodat is!

„Ági könyvét egy Tatai kirándulás végén kaptam meg magától a szerzőtől nagyon érdekes volt úgy át lapozni és mosolyogva rácsodálkozni egy-egy képre és szövegre, hogy én azt nemrég már bejártam. A következő héten ismét terveztünk egy kirándulást Tatára, de akkor úgy jártuk be a még ismeretlen helyeket, hogy előtte a könyvből már rápillantottam. Mind a két megközelítés zseniális volt, szórakoztató és lenyűgöző! Hajrá Ági, hajráTata!”

Szabó Krisztina Szigetszentmiklós – ajánlása

Vannak emberek, akik egy jó szó, egy segítő szándék kapcsán ismerünk meg. Krisztina Tatát fedezte fel a barátnőjével egyik hétfői napon. Tanácstalanul nézelődtek a tó partján, hogy merre is kellene még menniük… Segítettem. Azóta már voltak többször is Tatán. Köszönöm a bizalmat Krisztina!

Kedves Ágnes! Ismeretlenül merem önnek elküldeni ezeket a sorokat, Tata könyve kapcsán.

Remélem megbocsájtja őszinteségemet!

Mikor először kezembe akadt a könyve, első benyomásom az volt róla, hogy valami természetismereti könyv. Belelapoztam, majd bele is feledkeztem a könyvbe. Tatai lévén azt hittem már mindenről írtak könyvet, ami a városban megtalálható. Igen, ez az összefoglaló még hiányzott. Idős koromra tekintettel talán elnézi nekem, hogy bizony ízlelgetnem kellett a stílusát. Nem a megszokott – egy fotó, aláírva, hogy mit is láthatunk a képen, hanem olyan felfedezni való. Mint maga a város. Most az Ön segítségével, ajánlásával újra nyakamba veszem a várost!

Gratulálok ehhez a formabontó kiadványához és kívánom, hogy érjen el vele nagy sikereket! Én egyike leszek a lelkes rajongóinak. Alakalomadtán, ha az élet úgy hozza, majd dedikáltatni is szeretném.

Z. Zoltán

Zoltánt nem ismerem, e-mailben jött részemre a levele. Innen is üzenem, hogy köszönöm szépen a sorait, nagyon jólesnek ezek a visszajelzések.

Sokat jelent a visszajelzésetek!

Egyet viszont ne felejtsetek el szemelőtt tartani! Akkor várj el bármiféle reakciót, visszajelzést, dicséretet, ha Te magad is szoktál adni. Hiszek abban, hogy amit adsz, azt kapsz vissza. Persze, nem feltétlen azoktól, akiknek Te adtál, mert az élet ennél sokkal nagyobb játékos és szereti is keverni a lapokat.

Hajrá, én arra bíztatok mindenkit, hogy ebben az egyre személytelenebb világunkba hozzuk vissza a kedvességet, a dicséreteket, a másokkal való törődést!

Komondi Ágnes

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

6 + 1 =